U bent hier

Object detail

Object detail
1 3 9 10 11

Te koop: Sweensstraat, 5171BN Kaatsheuvel

€ 146.300,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 403 m²

Algemeen

Westwaard is een nieuw woningbouwproject in Kaatsheuvel (gemeente Loon op Zand) aan de westkant van de Sweensstraat.
Belangrijke kenmerken van het plan zijn de diversiteit, het groene karakter, de ruimte en de duurzaamheid. Het plan is daarmee uniek voor Kaatsheuvel.

De gemeente heeft ‘Bestemmingsplan Sweensstraat-West’ opgesteld. Voor de eerste projectfase van 220 woningen geeft de gemeente... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Vrijdag 21 april 2017
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00953
Koopsom € 146.300,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 21 april 2017
Laatste wijziging Donderdag 21 december 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 25,88 m.
Lengte 15,37 m.
Perceeloppervlakte 403 m²

Omschrijving

Westwaard is een nieuw woningbouwproject in Kaatsheuvel (gemeente Loon op Zand) aan de westkant van de Sweensstraat.
Belangrijke kenmerken van het plan zijn de diversiteit, het groene karakter, de ruimte en de duurzaamheid. Het plan is daarmee uniek voor Kaatsheuvel.

De gemeente heeft ‘Bestemmingsplan Sweensstraat-West’ opgesteld. Voor de eerste projectfase van 220 woningen geeft de gemeente bouwrijpe grond uit. De uitgave gebeurt per woonveld. In een woonveld is ruimte voor ongeveer 10-30 woningen of kavels.
Deze worden verkocht aan particulieren, ontwikkelaars of combinaties daarvan. De verkoop van de eerste 10 kavels startte 26 november 2016.
De planning voor het gehele project is 10 jaar.

Vanaf donderdag 21 december gaat kavel 3 (opnieuw) in de verkoop. Dit is op dit moment het enige particuliere kavel. Indien u in de nabije toekomst geïnteresseerd bent in een kavel, dan kunt u uw interesse doorgeven. Zodra de gemeente nieuwe kavels uit gaat geven in het plan, zal u hiervoor benaderd worden.

Dorps landelijk
Westwaard heeft een oppervlakte van ongeveer 20 hectare en krijgt een landelijk dorpse sfeer. Dat zit hem in de architectuur van de woningen en de inrichting van de openbare ruimte. Ook het beperkte aantal woningen per hectare zorgt voor ruimte. Deze ruimte en het flexibele woningbouwprogramma maken Westwaard geschikt voor bijna iedere doelgroep.
Er is nadrukkelijk ruimte voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap (PO/CPO). CPO betekent niets meer dan dat je samen bouwt; of dat nu groot of klein, duur of goedkoop of iets daar tussenin is.

Vrijheid
Westwaard is een flexibel plan. Het aantal woningen staat vast, maar waar en hoe gebouwd wordt nog niet. Er is een wegenstructuur, een ontwikkelstrategie en een beeldregieplan. Bovendien is voor de helft van de woningen het type bepaald.
Per woonveld bekijkt de gemeente welke typen gebouwd worden en hoe die op de kavels komen te staan.

Prijslijst bouwkavels
De gemeente hanteert kavelprijzen die vrij op naam (v.o.n.) zijn. Dit betekent dat de prijzen inclusief btw en kosten van het Kadaster en de notaris zijn.

Kavel Oppervlakte Koopsom (v.o.n.)
1: 680 m² € 246.800,--
3: 403 m² € 146.300,--
6: 459 m² € 161.100,--
9: 634 m² € 228.700,--
13: 665 m² € 239.600,--
17: 476 m² € 172.800,--
18: 460 m² € 167.000,--

Voor meer informatie/spelregels download de brochure!

Eenvoudig een bezichtiging inplannen? Maak middels het contactformulier op deze website direct een afspraak.

Niet de makelaar, maar de eigenaren zelf organiseren de bezichtigingen. Na ontvangst van uw gegevens, zenden wij deze informatie direct door naar de eigenaren, welke vervolgens contact met u op zullen nemen voor het bevestigen van een bezichtigingsafspraak.

Ook uw woning verkopen via Onlinemakelaarsdiensten? Honderden woningbezitters gingen u succesvol voor. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze populaire all-in pakketten!

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Doch aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Onlinemakelaarsdiensten BV. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken