Eigen huis verkopen

Zelf uw eigen huis verkopen, daar bespaart u duizenden euro’s mee! Het is steeds minder vanzelfsprekend dat een makelaar alle zaken omtrent de verkoop van uw huis regelt. Veel zaken kunt u prima zelf regelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het verzorgen van de bezichtigingen? Want wie kan er nu beter over uw huis en de buurt vertellen dan uzelf? U kent de aantrekkelijke punten van het huis en kunt hier vol enthousiasme over vertellen.  

Uw eigen huis verkopen via Onlinemakelaarsdiensten.nl?

Onlinemakelaarsdiensten.nl is de beste combinatie tussen zelf uw eigen huis verkopen en het inschakelen van een makelaar. U doet wat u zelf het leukste vindt en beste kunt, wij bieden daar waar nodig professionele hulp. Zonder dat u hoge makelaarskosten hoeft te betalen! Verkopen doen wij niet voor, maar met u! Samengevat biedt uw eigen huis verkopen via Onlinemakelaarsdiensten.nl de volgende drie voordelen:

 • Geld
  Uw eigen huis verkopen loont! Zo heeft u bij ons geen courtagekosten. U bespaart duizenden euro’s, omdat u een groot deel van het verkoopproces in eigen handen neemt. Een mooi bedrag dat u bijvoorbeeld in uw nieuwe huis kunt steken.
   
 • Flexibel
  Voor het inplannen van een bezichtiging is de potentiële koper afhankelijk van de verkoper en makelaar. Door zelf uw huis te verkopen zonder makelaar, bent u veel flexibeler. Jullie zijn bij het inplannen van een bezichtiging niet afhankelijk van de agenda van de makelaar. U verzorgt de bezichtiging wanneer het u en de potentiële koper uitkomt. Dus ook ‘s avonds of in het weekend!
   
 • Kennis
  U kent uw huis en de buurt als geen ander en kunt dus veel meer vertellen over uw huis dan een makelaar. Verzorg daarom zelf de rondleiding en vertel vol enthousiasme over uw huis. Het verzorgen van de bezichtigingen is leuk en kunt u prima zelf. Maar u heeft niet alle kennis in huis over het verkoopproces. De hulp van Onlinemakelaarsdiensten.nl kan hierin het verschil maken. Wij delen graag onze vakkennis en jarenlange ervaring met u, zodat we samen een succesvolle verkoop realiseren!

eigen huis verkopen

Onze verkoopdiensten

Wilt u zelf uw eigen huis verkopen? Onlinemakelaarsdiensten.nl biedt de volgende verkoopdiensten aan:

Al vanaf €149,- uw eigen huis verkopen!

Samen met Onlinemakelaarsdiensten.nl kunt u op een eenvoudige en voordelige manier uw eigen huis verkopen! Dat kan al voor € 149,- (exclusief btw). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons bereiken via 084 - 430 01 30 of info@onlinemakelaarsdiensten.nl. Benieuwd naar de ervaringen van onze opdrachtgevers? Een aantal van onze relaties hebben een referentie geschreven. Hierin vertellen zij hoe zij onze dienstverlening omtrent hun eigen huis verkopen hebben ervaren!