Privacy

Onlinemakelaarsdiensten.nl vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens. Daarom verwerkt Onlinemakelaarsdiensten.nl uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Graag informeren wij u via onze Privacy Policy over de wijze waarop wij omgaan met het verzamelen van informatie over de gebruikers van onze website. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.

Doel verwerking

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Onlinemakelaarsdiensten.nl zal uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Uitschrijven

Onlinemakelaarsdiensten.nl kan u na de door u gedane bestelling op de hoogte houden van informatie over gelijksoortige producten of diensten. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich afmelden via de link in de nieuwsbrief.

Gebruik van cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan. Onlinemakelaarsdiensten.nl gebruikt cookies om het navigeren in en gebruiken van de website te vergemakkelijken. U bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. U kunt daarvoor uw webbrowser instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van uw webbrowser). Als u cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten van Onlinemakelaarsdiensten.nl niet voor u beschikbaar zijn.

Facebook en Twitter

Op onze website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op de sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Lees de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens die zij met deze code verwerken doen.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De op die manier verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, evenals het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt, om rapporten over onze website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Beveiliging

Wij bewaren de door u verstrekte gegevens op een beveiligde server. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren.

Minderjarigen

Wij verzoeken minderjarigen (jonger dan 18 jaar) om geen persoonsgegevens te verstrekken. Minderjarigen mogen alleen samen met hun ouder(s) of voogd van de diensten van Onlinemakelaarsdiensten.nl gebruik maken. De ouder(s) of voogd moet dan toestemming geven voor het verstrekken van de persoonsgegevens van de minderjarige.

Hyperlinks

Voor uw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Graag maken wij u er op attent dat indien u deze websites bezoekt, de Privacy Policy van deze derde partijen, en niet die van Onlinemakelaarsdiensten.nl, van toepassing is op de activiteiten die op u deze websites verricht en de informatie die u daar openbaar maakt.

Inzage en correctie

U hebt recht op inzage op de door Onlinemakelaarsdiensten.nl aan uw verzoek zal voldoen.

Wijzigingen

Onlinemakelaarsdiensten.nl behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy aan te passen. Deze aanpassingen zullen op onze website bekend worden gemaakt. Indien u na aanpassing gebruik blijft maken van onze website zal de aangepaste Privacy Policy op dit gebruik van toepassing zijn.

Toepasselijk recht

Op deze Privacy Policy is Nederlands recht van toepassing.

Contact

Als u vragen hebt over bovenstaande Privacy Policy, het gebruik van deze website of opmerkingen hebt over uw ervaringen met deze website, kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.