U bent hier

Vestigingen

Met een fysiek Hoofdkantoor te Zwijndrecht, bedient onlinemakelaarsdiensten.nl als internetmakelaar de woningmarkt in heel Nederland. Door het aanbieden van diverse online makelaarsdiensten is het voor iedere woningverkoper, verhuurder mogelijk haar kostbaarste bezit te huur of te koop aan te bieden op goede verkoopsites tegen eerlijke prijzen.

Door inzet van professionele, ervaren, gediplomeerde makelaars, juristen en internetmediaspecialisten is onlinemakelaarsdiensten de beste partner voor u als verkoper of verhuurder.

Onlinemakelaarsdiensten.nl (Hoofdkantoor)

KvK: 60345195 

Postadres:

Postbus 222

3330 AE Zwijndrecht

Tel: 084-4300130 telefonisch bereikbaar: maandag t/m donderdag van 09:00 - 17:00 op vrijdag van 09:00 - 14:00

 

Zelf uw huis verkopen zonder makelaar? Ga dan snel naar deze pagina voor meer informatie. 

Klik hier voor meer informatie over eigen huis verhuren.  

Onlinemakelaarsdiensten.nl
Adres Maasboulevard 90
3331 ML Zwijndrecht
E-mailadres
Telefoon 084-4300130
Meer over De huizenmarkt heeft de bodem bereikt. We belanden nu (2014) op het punt waarin we een stabiele periode gaan krijgen. Laten we met beide benen op de grond blijven staan. We moeten niet verwachten dat de prijzen direct gaan stijgen de komende jaren. Laten we na een stabiele periode hopen op een gestaagde groei. In deze periode kunt u echter wel geld besparen of verdienen door te kiezen voor onlinemakelaardiensten.nl

De woningverkoop wordt samen met u gedaan.Wij als makelaar ondersteunen u tijdens het verkoop/verhuurproces. Wij geven u advies indien gewenst, maar kunnen u ook alles uit handen nemen. Wij zijn flexibel en doen graag wat u wilt.

Bij onlinemakelaarsdiensten.nl betaal je voor dat wat je krijgt. De verkoop van een woning kan nooit meer kosten bij ons dan € 995,- exclusief btw. U krijgt dan een full-service dienst: begeleiding van A tot Z. De woning wordt geplaatst op onder andere Funda en Onlinemakelaarsdiensten.nl en nog vele andere sites. Maar uw woning  kan al verkocht worden voor  € 149,- exclusief btw. Wij adviseren en doen de verkoop met u samen. Waarom samen? Wie kan er meer met ziel en zaligheid vertellen over de woning, de buurt, de buren en de eigenschappen van uw huis? Dat bent u!  Heeft u ons nodig, dan zijn we er voor u. Heel flexibel.

Inloggen

Inloggen op mijn Onlinemakelaarsdiensten BV. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken